Maak de mooiste creaties met de beste Italiaanse wol & garens

Wol & Garens Shop

Welkom bij Always Italy – Benvenuto da Always Italy

Ligt jouw passie bij Italiaanse mode & design en het maken van mooie creaties van prachtige kwaliteit wol & garens, dan nemen we je mee naar de wereld van kleurrijke garens, waarmee je jouw eigen handwerkpassie volop in kunt zetten.

Top kwaliteit wol & garen

De geschiedenis van onze wol & garens

De garenproductie in Italië gaat terug tot de geschiedenis van de ambachtsgilden in de vroege Middeleeuwen. Een uniek geheel van vaardigheden, gelaagd door de jaren heen, dat vandaag de dag de kern vormt van de “know-how” van de moderne industrie.
De Italiaanse familie Morelli vervaardigt volgens een jarenlang familietraditie hoogwaardige wol & garens, waaronder wol, wol mix, katoen, Alpaca en Kasjmier. Zij hebben een actieve band met het plaatselijke ambachtsnetwerk, en op deze manier worden de tradities en de bijzondere sterke punten van hun productie in stand gehouden.

De grondstoffen worden met zorg geselecteerd door Antonio Morelli en worden in hun ateliers in het zuiden van Italië op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze verwerkt tot kwaliteitsgarens. Zoals de Italiaanse traditie wil, zetten ook oma Morelli en diverse oudere dames uit het dorp hun kennis en kunde in binnen het bedrijf. Zij haken en breien mooie truien, vesten, sjaals enz., welke dienen ter inspiratie van hun klanten.
En zo is het “Made in Italy” design altijd tijdloos, of het nou gaat om heerlijke, natuurlijke producten om de lekkerste gerechten mee te maken of om mooie wol en garens om je eigen trui, vest of woonaccessoires mee te creëren. Het geeft rust, ontspanning en laat je genieten van je eigen creaties. Kijk voor het uitgebreide assortiment in de webshop wol & garens.